A unique setting

Ergens te velde tussen Pittem en Tielt, op het ’Sint-Amandshof’, een prachtig gerenoveerd pand van Lieven Lafaut, bouwen we een oase van sfeer en gezelligheid, van licht in donkere dagen, van warme momenten en deugddoende ontmoetingen…
perfect setting hay

Dining place

De schuur hebben we omgetoverd tot een klassevol restaurant waar u geniet van culinaire hoogstandjes. Bereid met liefde en passie en pure, smaakvolle producten.
bar & bites hay

Bar & bites

Met de kwalitatieve tipi’s van Stretched hebben we een unieke buitenbar opgebouwd. De tenten vormen een afgesloten geheel van sfeer en gezelligheid, waar je bubbelgewijs ongedwongen kan genieten van een uitgebreid drankenassortiment en lekkere tapas en fingerfoods.
De hooi- en strobalken brengen het Hay-concept helemaal tot leven. Warme dekentjes, kaarsen, passende decoratie, schapenvelletjes,…maken de setting helemaal af.

Choose & combine

Combineer je diner met een apero in de buitenbar, nestel je na de maaltijd terug in knusse zetels voor een digestief of kom gewoon langs en proef van onze exclusieve spirits, cocktails en bieren bij tal van heerlijke hapjes.

Wist je dat

je na een HAY-bezoek extra voordelig kan overnachten in Shamrock Tielt?

St(H)ay tuned for good food!

Elke 2 weken sturen we jou het nieuwe menu. Nothing more, nothing less.