Meet a dreamteam

De coronacrisis hakt hard in op de ganse eventsector. Geen feesten, geen festivals, geen events,… Voor wie werkzaam is in deze branche zijn het harde onzekere tijden. Maar omdat creativiteit en durf altijd zegevieren, hebben deze jonge ondernemers de krachten gebundeld om ons toch een mooie en leuke winter te bezorgen.
WM1_43_TIEL_PopUP-1

Dennis Desmet

Dennis is initiatiefnemer en zaakvoerder van Stretched. Met de verhuur en installatie van stretchtenten, sailclothes en tipi’s kan je rekenen op de perfecte partysetting voor elke gelegenheid. In de stijl die je voor ogen hebt bezorgt Dennis jou en je gasten onvergetelijke herinneringen in de setting van je dromen. In Hay neemt Dennis het organisatorische en logistieke luik in zijn professionele handen.

Ateljee G. by Gilles Pauwels

Zijn passie voor de fijne kookkunst brengt Gilles na zijn koksstudies bij diverse (sterren)chefs, waaronder Tim Boury en Danny Horseele, waar hij de kneepjes van het vak in de vingers krijgt. Als freelancer en consultant begeleidt Gilles diverse cateringbedrijven en restaurants en bedenkt hij nieuwe hapjes en gerechten. Ook met Ateljee G. neemt hij uw bedrijfs- en/of privéfeestenvoor zijn rekening.
Een hoogstaande, smaakvolle en herkenbare keuken naar een hoger niveau brengen is zijn grootste betrachting. In Hay zal hij als chefkok jou en je gasten verwennen met zijn heerlijke creaties.

Lorenzo Levecq

Als jonge ondernemer zoekt Lorenzo sinds enkele jaren zijn weg in de eventsector. Na zijn studies aan de hotelschool Ter Groene Poorte werkt hij als zelfstandige voor diverse beurzen en evenementen. Hij werkt ook nauw samen met Dennis bij de uitbouw van Stretched. Lorenzo is in Hay het gezicht van en de verantwoordelijke voor de organisatie van de buitenbar.

Hay you! Enjoy a wonderful winter…

St(H)ay tuned for good food!

Elke 2 weken sturen we jou het nieuwe menu. Nothing more, nothing less.